Over ons

Welkom op halaalstyle.nl

Historie:
Wij zijn sinds 2016 kleinschalig begonnen met het verkopen van verschillende Islamitische kleding. Islamitische kleding? Wat maakt kleding nou Islamitisch kan men denken.. In shaa Allah komen wij hier later op terug.  

Voordat wij begonnen met het ondernemen hebben wij Islamitische basiskennis opgedaan omtrent koop en verkoop. Vervolgens zijn wij voornamelijk in ons eigen netwerk begonnen en hebben het stapsgewijs uitgebreid. Al-hamdoulilaah is het zowel voor vele klanten als voor ons positief bevallen waardoor wij met de wil van Allah een webshop zijn gestart per 01-01-2019. De hoofdreden waarom wij kleding verkopen is om het een toegestane aanleiding te laten zijn voor een halaal inkomen. Naast dit hoofddoel leek het ons leuk en vooral goed om de moslims in Europa, met name Nederland en België, te voorzien van kleding, of toch Islamitische kleding? Wat wij bedoelen met Islamitische kleding is dat de kleding voldoet aan de Islamitische kledingvoorschriften, zowel voor de man als de vrouw. In alle bescheidenheid kunnen wij stellen dat wij zorgvuldig zijn in het ontwerpen, selecteren en aanbieden van onze producten. Hiernaast proberen wij het een unieke style mee te geven. De combinatie van deze twee factoren is ook onder andere de aanleiding geweest voor onze bedrijfsnaam: Halaal Style

Wat verkoopt Halaal Style nou eigenlijk?
Onze slogan geeft hier antwoord op. “Unieke Islamitische kleding voor het hele moslimgezin”. Man, vrouw, jongen of meisje, voor ieder wat wils in shaa Allah. Halaal Style speelt duidelijk in op de vragen en behoeften vanuit de moslims die zich Islamitisch willen kleden. Daarom zijn alle tips en adviezen zeer welkom. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten aqmissa voor heren, diverse ghumor en abayaat voor dames, stoere outfitjes voor jongens en mooie abayaat voor de meisjes. Daarnaast bieden wij overige accessoires aan waar vraag naar is.

Wat onderscheidt Halaal Syle van anderen?
In onze ogen is concurrentie juist positief. Hoe meer moslim ondernemers, hoe beter. 

“Voorwaar, Allah, Hij is de Voorziener, de Bezitter van Macht, de Sterke” (surah adh-Dhaariyaat, aya 58).

Wat wij met de wil van Allah in ieder geval kunnen beloven aan de klanten zijn de volgende aspecten;

• Eerlijk en oprecht advies omwille van Allah. Zowel voor, tijdens als na de verkoop.
• Goede service.
• Het aanbieden van bedekkende unieke kleding.
• Ruime assortiment.
• Eigen ontwerpen.

• Redelijke prijzen.
• Leuke acties.

Wij vragen Allah, de Almachtige, om onze onderneming te zegenen, onze rizq te vermeerderen indien daar goedheid in zit en alle moslim ondernemers datgene te geven waarmee Zijn tevredenheid behaald kan worden.

Een vriendelijke Islamitische groet,

Halaal Style